Producători
 

anpc
Coşul meu
0 produse
 

Termeni si conditii

Prin ulilizarea serviciilor Magazinului de Masinute, sunteţi de acord cu următorii termeni şi condiţii:

1. Produsele afişate pe site: Imaginile şi datele tehnice ale fiecărui produs postate pe site au un caracter strict informativ, iar MagazinuldeMasinute.ro nu răspunde pentru acestea! Toate produsele puse în vânzare de MagazinuldeMasinute.ro sunt noi şi originale.

2. Garanţia: Toate produsele MagazinuldeMasinute.ro vin insotite de garantie. Contractul de garanţie trebuie acceptat şi semnat o dată cu livrarea produselor. Aceasta este valabilă doar pe numele persoanei pe care este emisă factura fiscală de cumpărare.

3. Returnarea produselor: Clientul poate returna produsele în timp de 14 zile de la cumpărare, în cazul în care acestea prezintă deteriorări estetice sau funcţionale. MagazinuldeMasinute.ro se obligă să îi înapoieze clientului suma plătită sau să îi inlocuiască produsul deteriorat cu unul funcţional, la cererea acestuia.

4. Preţurile afişate pe site: Preţurile postate pe site sunt exprimate în lei si inlcud TVA şi taxa verde. MagazinuldeMasinute.ro îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor, fără o notificare prealabilă a clienţilor săi. Aceasta deoarece comenzile plasate cu un anumit preţ îşi vor păstra preţul de la data eliberării facturii proforme, indiferent de schimbările ulterioare făcute de MagazinuldeMasinute.ro.

5. Confidenţialitatea datelor: MagazinuldeMasinute.ro se angajează sa nu dezvăluie informaţii despre clienţii săi terţilor sau partenerilor şi să le folosească doar pentru comercializarea şi livrarea produselor cumpărate. Selectarea opţiunii de reţinere a datelor pe baza IP-ului, în formularul de comandă, se face doar pe propria răspundere a clientului. MagazinuldeMasinute.ro nu va răspunde pentru scurgeri de date către persoane străine prin selectarea acestei opţiuni.

6. Anti-Spam: MagazinuldeMasinute.ro nu încurajează şi nu va folosi niciodată spam-ul ca mijloc de promovare. E-mail-urile primite prin newsletter sunt trimise doar la cererea clientului, acesta putând să se dezaboneze uşor, printr-un singur click. MagazinuldeMasinute.ro îşi rezervă dreptul de a bloca accesul pe site persoanelor care fac spam, incluzând astfel comenzi false sau mesaje fără un conţinut relevant.

7. Copyright: Tot conţinutul acestui site este proprietate a MagazinuldeMasinute.ro şi este protejat de legile internaţionale de copyright. Orice încercare de copiere a conţinutului site-ului www.magazinuldemasinute.ro se pedepseste conform legilor.

ok